>

de Volkskrant voor iPhone en iPad

de Volkskrant voor iPhone en iPad
カテゴリ:ニュース
iTunesからダウンロード

De app geeft u toegang tot alle journalistiek van de Volkskrant op uw iPhone, altijd urgent en actueel. Of tot de Volkskrant Editie, liefdevol vormgegeven voor uw iPad. De beste journalistiek nu ook het mooist gebracht.

Op uw iPhone scrollt u handig van sectie naar sectie en bladert u eenvoudig door het laatste nieuws van de dag en de beste achtergrondartikelen. Via menuknoppen vindt u de meest recente en best gelezen stukken makkelijk terug. Indien u wilt, houden notificaties u op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen.

Op uw iPad heeft u met de Volkskrant Editie de beste lees, kijk en luisterervaring. Met nieuws en achtergrondverhalen, mooie fotografie, video’s waar je wijzer van wordt, overzichtelijke graphics en podcasts die dieper graven. U kunt de Volkskrant Editie ook automatisch laten downloaden zodat u direct kunt beginnen met lezen, zelfs als u later geen internetverbinding meer heeft. Indien gewenst kunt u hier de Volkskrant ook lezen in de vertrouwde opmaak van de papieren krant.

De Volkskrant-app is gratis te downloaden. Zonder abonnement kunt u op uw iPhone maandelijks een beperkt aantal artikelen lezen of op uw iPad door de Volkskrant Editie bladeren. Met de meeste Volkskrant-abonnementen krijgt u volledige toegang tot de app.

U kunt in de app kiezen voor een abonnement via de App Store. Dit kost €3,49 per week en de eerste twee weken ontvangt u gratis. Een abonnement via de App Store wordt automatisch verlengd. Deze automatische verlenging kan tot 24 uur voor het aflopen van de abonnementsperiode worden stopgezet. Ga daarvoor op uw iPad of iPhone naar Instellingen > iTunes en App Store > klik op uw Apple ID > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.

Onze gebruiksvoorwaarden en privacy statement vindt u op https://www.persgroep.nl/privacy


ゲーム

モンスターストライク
Fate/Grand Order
パズル&ドラゴンズ
荒野行動
妖怪ウォッチ ぷにぷに
全てのランキングはこちら

ニュース

NewsPicks: ソーシャル経済ニュースメディア
The Wall Street Journal.
産経新聞HD
競馬デイリー馬三郎 競馬予想・情報アプリ~デイリースポーツ~
MEGA地震予測〜地殻を監視して地震を予測〜
全てのランキングはこちら

エンタメ

Netflix
AbemaTV
仮想ライブ空間 Showroom(ショールーム)
ツイキャス・ビュワー - ライブ動画とラジオの無料視聴ツール
ふわっち - 無料LIVE視聴
全てのランキングはこちら

ブック

LINE マンガ
ピッコマ/無料マンガ・面白い漫画を毎日タダ読み!
マンガボックス -無料のマンガ雑誌アプリ-
【無料マンガ】comico/毎日新作漫画が読み放題!/コミコ
マンガをお得にレンタルRenta!
全てのランキングはこちら

フード

クックパッド - No.1レシピ検索アプリ
食べログ
KURASHIRU [クラシル] - レシピを動画で解説!無料のレシピまとめ動画アプリ
土井善晴の和食
全てのランキングはこちら

写真

YouTube
MixChannel - 動画編集/動画共有コミュニティ
ピクトリンク - フリューのプリ画取得アプリ
PicsArt Photo Studio
Perky! -夢を叶える、夢を応援するライブコミュニティ
全てのランキングはこちら